Dagbog fra Nibe Festival – Dag 2

Tekst ANETTE VEDFALD | FOTO MAJA CHRISTIANSEN

Vi vågnede op til en ret kølig torsdag på Nibe Festivalen, og det gav derfor lige en lettere omrokering i festivalsgarderoben. Temperaturen sagde nemlig kun 16 varmegrader, og der var overskyet hele dagen. Men dog tørvejr. Så gummistøvlerne forblev pakket godt væk. Til gengæld gav det hele jo så en anledning til at benytte min lækre nye kimono, og nylonstrømperne kom også i brug under cowboynederdelen, da chill-faktoren for mit vedkommende ikke just meldte sommervejr. Men så er det godt at man lige kan spice festivalsoutfittet op med farverige armbånd og blomsterkrans i håret.

På dagens pressemøde kunne Nibe Festivalen fortælle, at de havde haft en drøngod start på festivalsugen med masser af besøgene og op mod 5000 solgte burgere. Ifølge Festivalsledelsen var torsdagen også festivalens ‘kolde dag’, og de lovede derfor godt vejr resten af dagene.

Madmæssigt lod vi os forsyne af Pizza slices fra Azzura, som må siges at være andeles tilfredsstillende og ligeså gode som på restauranten inde i Aalborg.

På dagens festivals scener kunne man blandt andet opleve; Alex Vargas, Kesi, Hush, Rasmus Seebach, Aqua og Michael Falch, hvor sidstnævntes interview kan ses her på APPETIZE.

Festivalens anden koncertdag må siges at være en succes til trods for det kølige vejr, og der lod til at være godt gang i barerne rundt omkring. Vi festede i al fald på Club 85 og Den Lille Fede, og sengetid bankede derfor også først på efter Aquas koncert på Den Store Scene på Hestepladsen.

About Anette Vedfald 107 Articles
Anette er musikskribent for appetize.dk og laver både spændende interviews og anmeldelser. Derudover er vi så heldige, at hun også har sin egen appetize-blog. Den kan du læse her.