Comedyshow og vinylevent til Late Night Shopping i Friis Shoppingcenter

Pressemeddelelse

Sommeren er over os, og fredag 1. juni byder Friis Shoppingcenter på sjove aktiviteter. Der vil være comedyshow fra Event Aalborg – Comedy Club, Læsehesten kommer på besøg med et spændende udvalg af vinylplader, hvor DJ Mikkel Thillemann vil vende LP’er i løbet af aftenen, og der er mulighed for at få lagt gratis neglelak af Matas. Friis Shoppingcenter har åbent helt til kl. 22 for de shoppelystne, hvor der bl.a. kan shoppes ekstra gode tilbud.

Fredag 1. juni er der Late Night Shopping i Friis Shoppingcenter, hvor der ligesom i resten af Aalborg midtby er åbent kl. 10-22. Denne dag er der forkælelser, tilbud i butikkerne og sjove oplevelser, hvor besøgende er garanteret en masse gode grin.

Comedyshow med Event Aalborg – Comedy Club

Til Late Night har Event Aalborg, som har byens eneste comedy club, rykket deres koncept ind i Friis Shoppingcenter for en aften, hvor to komikere sørger for dagens grin.

Den ene komiker er Henrik Danielsen, som er en ung komiker fra Aalborg. Hans komikerstil ligger i absurde og akavede handlinger, som en voksen mand møder, når han glemmer at tænke, før han taler.

Den anden er Niels Flensborg, som er en energisk og sjov fyr fra Aarhus. Niels er særligt god til at lave grin med relaterbare emner, som ofte bliver i talesat med publikum.

Arrangementet finder sted på plan 0 med show kl. 19 og 19.30.

Niels Flensborg (tv.) & Henrik Danielsen

Vinylevent med Læsehesten og DJ

Til Late Night Shopping rykker Læsehesten også ind i Friis Shoppingcenter med et spændende udvalg af LP’er, som der vil være mulighed for at købe, og der vil også være uddelinger i løbet af aftenen.

Læsehesten på Reberbansgade har eksisteret som butik i mere end 35 år og er kendt blandt de fleste aalborggensere. De startede med køb, salg og bytte af bøger og blade, men har udviklet sig til et slaraffenland af underholdning for enhver smag til kunder i alle aldre. Læsehesten har landsdelens største udvalg af nye vinylplader og har en de mest velassorterede afdelinger for brugte LP’er, som både indeholder sjældne titler og de mere almindelige.

DJ Mikkel Thillemann vil denne aften vende plader fra Læstehesten, så der er i den grad lagt op til et hyggeligt arrangement med vinylen i fokus. Det finder sted på plan 1 kl. 18-21.

Få lagt gratis neglelak af Matas

Hos Matas står personalet klar til at lægge farverige og flotte negle til sommerens mange festlige begivenheder. Arrangementet foregår kl. 18-22 foran Matas.

Der er altså rig mulighed for at deltage i en sjov og hyggelig dag i Friis Shoppingcenter, hvor der både er chance for latterkrampe, et spændende udvalg af LP’er og gode rabatter i shoppingcentrets butikker.