Buksedragt LOVE….

Tekst Pernille Thulin Augustinussen | Foto presse

Jeg er vild med buksedragter! De er behagelige at have på, de kan bruges til stort set alle anledninger og de ser ud af meget. Heldigvis er de denne sæson igen at finde, og i en masse udgaver.

Der er under en måned til at kalenderen siger forår, og så trænger garderoben ofte til et friskt pust. Jeg har her fundet to super flotte modeller som er meget forskellige, og samtidig viser nogle af de farver og mønstre I kan forvente Jer dette forår. Se hvor let det er at skifte udtryk kun ved at skifte dine accessoires, og du kan lynhurtigt ændre look fra job til en aften ude.

 

Hverdag: Sko ”Puma” 650kr. / Taske ”Mulberry” 8.250kr. / Øreringe ”Stine A” 200kr pr. stk Fest: Taske ”Ganni” 2.999kr. / Ørering ”Stine A” 800kr. pr. stk. / Sko ”Gardenia” 1.299kr.

Den første model jeg har fundet er fra Topshop til kun ca. 460kr. Striber bliver stort dette forår og jeg er vild med denne model. Hel enkel i udtrykket og super nem at style med både sneakers og hæle. Ryksækken jeg har valgt er i den dyre ende, men man har vel lov at drømme!? 🙂

Hverdag: Sneakers ”Nike 1.150kr. / Taske ”Markberg” 1.599kr. / Øreringe ”Jane Kønig” 650kr.
Fest: Taske ”Chanel” pris ukendt / Øreringe ”Jane Kønig” 1.150kr. / Støvler ”Stine Goya” 1.100kr.

Den anden model jeg har valgt er fra H&M til 399kr. Jeg er ret vild med de store blomster og den lækre gule farve, og bæltet bryder flot så det ikke bliver for meget. Med det sorte bliver den ikke alt for sommerlig trods printet, og er perfekt til overgangen inden sommer. Igen skal der ikke mere til end et skift af sko, taske og smykker. Jeg er stort tilhænger af tøj som man kan bruge til flere anledninger, så man virkelig får noget ud af det. Personligt går jeg i hvert fald ikke nok ud, til at jeg kan have en garderobe kun til det. Og til 399kr., så går det også hvis det kun er denne sæson man får den brugt. Så hellere bruge penge på noget lækkert, tidløst tilbehør som man kan bruge til alt og i mange år.

Et forårstip til dig fra mig; jeg skal i hvert fald ud og finde mig en ny buksedragt 🙂