Bruno Sørensen fejrer 30 år som møbelhandler

Bruno Sørensen, der ejer Bruno Sørensen Møbler i Nibe, har 30 års jubilæum som møbelhandler mandag den 15. januar 2018.

Han fik sin start som 23-årig i Jyllandsgade 30 i Aalborg, hvor han var selvstændig i 5 år inden virksomheden flyttede til Nibe, hvor den stadig ligger i dag.

Bruno Sørensen overtog forretningen Læder & Miljø efter 3 års ansættelse som forretningsbestyrer. Han er udlært tømrer, men blev opfordret til af den daværende chef at blive sælger. Det viste sig hurtigt, at hans kendskab til træ og et medfødt sælgergen var et stort plus, og han følte sig godt klædt på til selv skulle stå i spidsen.

Møbelforretning med fantastisk udsigt

I 1992 flyttede forretningen til Strandgade 3 i Nibe, hvor der er bygget om i flere omgange. For 15 år siden blev butikken udvidet, så der i dag er 1600 kvadratmeter moderne møbelforretning med en skøn udsigt over Limfjorden. Bruno Sørensen lægger stor vægt på kvalitet i alle prisklasser.

Hos Bruno Sørensen Møbler er den personlige betjening og høj faglighed nogle af kernebegreberne. Derfor har de da også en loyal kundekreds fra hele landet og endda fra udlandet. Både hjem i Norge, England og endda Marbella i Spanien har møbler stående fra butikken i Nibe.

I dag tilbyder butikken hjælp til indretning af hjemmet, en stor webshop, totalløsninger og erhvervsindretning. Bruno Sørensen har blandt andet hjulpet Nr. Sundby Boligselskab, Norriq Computer, Wrist Ship Supply, Stenca Trading og Aalborg Maskinfabrik med den helt rigtige indretning.

Glæder sig til fremtiden

Selvom Bruno har en lang karriere bag sig som selvstændig møbelhandler, så glæder han sig til at fortsætte:

– Jeg glæder mig til mange gode år og til at tage imod mange flere glade kunder i vores skønne butik.

Det er dog ikke kun møbler det hele:

– Udover de mange timer i butikken, så vil jeg gerne bruge lidt tid på golfbanen – og jeg nyder at komme til Blokhus i vores sommerhus, fortæller han.

Jubilæet fejres med åbent hus i denne weekend.