Brug dine sommer styles ind i efteråret

tekst Pernille Augustinussen | Foto presse

Hver gang årstiderne skifter, får man ofte en trang til at forny garderobe lidt. Her hvor efteråret banker på døren og regnen siler ned det meste af tiden, bliver jeg fristet af strik. Jeg elsker at pakke mig ind i oversize strik!

Nu er det jo ikke mere end et par måneder siden vi stod ved et andet årstidsskifte og købe shorts, toppe og kjoler. Og fordi sommeren i år var så lang, ”kom jeg til” at købe elementer lidt for sent på sommeren hvis jeg skal være helt ærlig. Hvad kan jeg sige, I got caught in it J

Men så er det jo heldigt, at vi kan bruge vores sommer styles ind i efteråret ved at style dem anderledes.

 

De fleste af os har sommer kjoler hængende i skabet, af den ene eller anden slags. Når temperaturene stadig ligger så forholdsvis højt som nu, vil jeg have bare ben så længe som muligt, men ellers brug dem med jeans eller strømpebukser under. Chunky sneakers gør looket lidt tungere til den koldere tid, og så er glimmer strømper et sjovt touch.

Her er det kjole fra Envii stylet med straight-leg jeans fra Topshop, strik fra Samsøe Samsøe, Becksøndergaard strømper og Acne sneakers. Synes man det er for meget med den røde strik, kan man i stedet bruge en lyseblå for et roligere udtryk. Man kan dermed fremhæve forskellige farver i kjolen. Jeg kan godt lide at have tre farver på, da det giver en god dynamik.

 

Wrap-skirts med flæse har været det helt stor hit i ret lang tid faktisk. Er du lige så glad for din som jeg er for mine, så vil du sikkert også gerne have mest muligt ud af den. Brug også den, eller andre nederdele, med en stor strik og nogle grovere støvler.

Wrap-skirt, strik og støvler fra Ganni og Becksøndergaard strømper.