Børnelopper – loppemarked i børnehøjde

Lørdag den 23. september er der stort børneloppemarked på Gabels Torv, når Friis Shoppingcenter i samarbejde med Lopper På Havnen afholder Børnelopper for tredje gang.

Børnefamilier har før flokkes om Gabels Torv i håb om at gøre et kup blandt de mange loppestande, når der har været Børnelopper på den hyggelige plads midt i Aalborg centrum. Nu er Friis Shoppingcenter og Lopper på Havnen igen gået sammen om at skabe et loppemarked i børnehøjde, hvor børn eller forældre kan sælge alt godt fra gemmerne.

Lørdag d. 23. september kl. 10-14 kan besøgende igen gøre et fund blandt 50 stande, der alle vil være fyldt med alverdens second hand varer – kun til børn og babyer. Der vil være legetøj, sko, tøj og masser af andre børne- og babyting, der i ægte loppemarked ånd sælges til fordelagtige priser. Til glæde for børn og barnlige sjæle vil der også være gratis ansigtsmaling.

Lopper På Havnen er det populære loppemarked, der foregår 6 gange i løbet af sommeren på Aktivitetspladsen på Aalborg havnefront. Loppemarkedet, der løber på sit femte år, er blevet taget rigtig godt imod af aalborgenserne, og har vist sig at tiltrække en bred målgruppe – både ung, som gammel.

Med Børnelopper ønsker holdet bag Lopper På Havnen at gentage successen og laver et loppemarked udelukkende med sager til børn. De har allieret sig med Friis Shoppingcenter med ønske om at udnytte de hyggelige rammer på Gabels Torv og skabe mere liv på pladsen.

Yderligere information om Børnelopper og booking af stande kan du finde her