Bloggerevent i Aalborg

Normalt kan du finde Nikoline på hendes faste plads i magasinet, men nu får hun også en fast plads her på siden, hvor hun vil blogge om løst og fast hveranden søndag. Denne gang følger vi Nikoline til et stort blogger-event i weekenden den 3.-5. juni. VisitAalborg havde arrangeret en bloggers’ camp 2016, hvor man havde inviteret førende bloggere fra hele Skandinavien til Aalborg. Sammen skulle de opleve alt det bedste, byen har at byde på

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er SÅ stolt af at bo i den lykkeligste by – det er så fedt, at Aalborg endelig får den omtale som byen fortjener!!! Selvfølgelig er der arbejdet meget for den opmærksomhed vi får, og inden for de seneste 5-6 år, har byen virkelig ud- viklet sig til at være en moderne, innovativ og sjov by. Der er muligheder som aldrig før, og man er virkelig stolt af at vise den frem.

Det fik VisitAalborg gjort noget ved, og her fik de samlet en flok kendte bloggere fra hele Skandinavien. Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg aldrig nogensinde havde troet at ”min” by, ville kunne komme op med noget så fedt som en bloggercamp her i Danmark.

Jeg fik en mail fra dem, hvor de fortalte hvad deres vision om campen var, hvorfor de havde lavet den, og hvad de ønskede den skulle gøre for Aalborg. Synes det er det fedeste initiativ, og det viser her igen hvor innovativ vi er blevet i ”lille” Aalborg. Så selvfølgelig skulle jeg være med, og takkede ja til invitationen. Det foregik over 3 dage, hvor vi fra morgen til aften skulle ud og opleve den lykkeligste by. Det var alt lige fra kultur og spisesteder til nye bygninger og byens ældste steder. Så man både fik fremtiden og fortiden blandet godt sammen med en masse gode historier. Der var til hvert sted tilknyttet en, der skulle fortælle om stedet, og de gjorde det alle sammen på en ny og spændende måde. Jeg var så stolt og glad! De fik det gjort til nogle super fede dage, og maden var virkelig i top.

Vi spiste for eksempel på KUNSTENs Café Aalto café, på det populære Mortens kro, hvor vi fik lækkert nytænkt smørrebrød, og på det altid smukke FUSION, hvor indretning og mad går op i en højere enhed.

Hele campen startede selvfølgelig i Aalborgs hjerte – nemlig på Aalborgs smukke museum KUNSTEN, hvor vi blev taget så godt imod, og fik hilst på hinanden. Derefter var vi blandt andet ude på InstaWalk, hvor vi så Aalborgs nye havnefront, Nordkraft, de gamle gader i Aalborg, og endte på det kendte Aalborgensiske Galleri Wolfsen.

Det var en super fed oplevelse, og jeg håber at succesen gentager sig igen til næste år. Jeg vil i hvert fald gerne være med, støtte op om VisitAalborgs nye tiltag, og bare give den et ordenligt spark bagi, så vi kan vise verden hvor lækker en by vi har!! Jeg er stolt af at være blogger i Nordjylland.

Niko-kollage1 kopi

Niko-kollage2 kopi