Blog: To hurtige grillede salater

OPSKRIFT OG FOTO ANDERS “ÆDEDOLKEN” LANG

Grillet tomatsalat

Ingredienser:

  • 4 store tomater
  • 2 mozzarella
  • Friske basilikumblade
  • Olivenolie
  • Balsamico
  • Salt og peber
  • 1 rødløg

Skær 4-5 snit ca ¾ igennem tomaten.
Skær tynde skiver mozzarella, og plaser dem i hvert snit i tomaten.
Bag nu tomaten ved 180-200 grader i ca 10-15 min.
Tag den varme tomat ud, kom basilikum ned i til mozzarellaen.
Drys med salt og peber.
Hæld olivenolie og balsamico over tomaterne.
Pynt til sidst tomaterne med fint hakket rødløg.
Serveres straks.

Varme majs med parmesanost

Ingredienser:

  • 2 dåser majs
  • 1 spsk. smør
  • ½ dl revet Parmesanost
  • ½ tsk. salt

Sæt en ovnfast pande ind i grillen.
Kom smør på panden, når den er blevet godt varm.
Når smørret er smeltet kommes majsene på panden.
Varmes ved 180-200 grader i 10-15 min.
Vend gerne majsene, så smørret bliver godt fordelt.
Når majsene er varme tages de ud og smages til med salt.
Drys til sidst revet parmesanost ud over majsene.
Serveres straks