Blog: To hurtige grillede salater

OPSKRIFT OG FOTO ANDERS “ÆDEDOLKEN” LANG

Grillet tomatsalat

Ingredienser:

  • 4 store tomater
  • 2 mozzarella
  • Friske basilikumblade
  • Olivenolie
  • Balsamico
  • Salt og peber
  • 1 rødløg

Skær 4-5 snit ca ¾ igennem tomaten.
Skær tynde skiver mozzarella, og plaser dem i hvert snit i tomaten.
Bag nu tomaten ved 180-200 grader i ca 10-15 min.
Tag den varme tomat ud, kom basilikum ned i til mozzarellaen.
Drys med salt og peber.
Hæld olivenolie og balsamico over tomaterne.
Pynt til sidst tomaterne med fint hakket rødløg.
Serveres straks.

Varme majs med parmesanost

Ingredienser:

  • 2 dåser majs
  • 1 spsk. smør
  • ½ dl revet Parmesanost
  • ½ tsk. salt

Sæt en ovnfast pande ind i grillen.
Kom smør på panden, når den er blevet godt varm.
Når smørret er smeltet kommes majsene på panden.
Varmes ved 180-200 grader i 10-15 min.
Vend gerne majsene, så smørret bliver godt fordelt.
Når majsene er varme tages de ud og smages til med salt.
Drys til sidst revet parmesanost ud over majsene.
Serveres straks

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*