
Grillet tomatsalat
Ingredienser:
- 4 store tomater
- 2 mozzarella
- Friske basilikumblade
- Olivenolie
- Balsamico
- Salt og peber
- 1 rødløg
Skær 4-5 snit ca ¾ igennem tomaten.
Skær tynde skiver mozzarella, og plaser dem i hvert snit i tomaten.
Bag nu tomaten ved 180-200 grader i ca 10-15 min.
Tag den varme tomat ud, kom basilikum ned i til mozzarellaen.
Drys med salt og peber.
Hæld olivenolie og balsamico over tomaterne.
Pynt til sidst tomaterne med fint hakket rødløg.
Serveres straks.
Varme majs med parmesanost
Ingredienser:
- 2 dåser majs
- 1 spsk. smør
- ½ dl revet Parmesanost
- ½ tsk. salt
Sæt en ovnfast pande ind i grillen.
Kom smør på panden, når den er blevet godt varm.
Når smørret er smeltet kommes majsene på panden.
Varmes ved 180-200 grader i 10-15 min.
Vend gerne majsene, så smørret bliver godt fordelt.
Når majsene er varme tages de ud og smages til med salt.
Drys til sidst revet parmesanost ud over majsene.
Serveres straks