Bliv blæst igennem til vindfestival i Blokhus og Løkken

Tekst PM (VisitJammerbugt) | Foto Presse

Så er programmet til årets Blokhus-Løkken Wind Festival d. 8. – 9. juni landet! 
Spalte op og spalte ned med uforglemmelige oplevelser, som skaber minder for både store og små. Glæd jer til en weekend, hvor hele familien bliver blæst igennem af den fantastiske kombination af Vind og Westerhauw! 

Har du nogensinde set en flyvende gris? Hvad med en 10 meter lang drage? Nu har du chancen! Oplev det betagende syn, når op mod hundrede farverige drager danser henover himlen og maler et billede, som du sent vil glemme. Sæt jer sammen i klitterne og nyd en forfriskning, mens I oplever showet fra første parket i rammerne af den smukke vestjyske strand.

John Barresi fra USA er én af verdens bedste og mest kendte drageflyvere. I år gæster han festivalen i Blokhus! Glæd jer til et fuldkommen forrygende show, for når John Barresi performer på absolut topniveau med sit team, ændres dit syn på drageflyvning for altid.

– Vi glæder os helt enormt til, at de deltager i dette års Blokhus-Løkken Wind Festival. Det har været et stort ønske de sidste mange år, udtaler eventkoordinator Jette Haugaard Grønhøj fra Blokhus-Løkken samarbejdet.

I Løkken er der sørget for action og spænding med 180 km/t, når Aprex Drone Racing leverer et hæsblæsende show på stranden. Gå ikke glip af stemningen og suset når dronepiloterne stilles overfor svære forhindringer til lyden af medrivende speakere i et kapløb mod tiden.

Til Blokhus-Løkken Wind Festival kan du udfordre højdeskrækken og få minder for livet med en uforglemmelig helikoptertur henover det smukke Nordjyske landskab eller tage et tandemspring fra svimlende 3 kilometers højde. Drømmer du om at erobre Vesterhavets bølger? Så leverer North Shore Surfs garvede instruktører surferoplevelser i topklasse, mens børnene kan sætte rekord i kæmpe sæbebobler og bygge deres egen drage på stranden.

Til Blokhus-Løkken Wind Festival går alle hjem med eventyr i rygsækken – endda også børnenes bamser. Husk at trække vejret, når din bamse tager et nervepirrende faldskærmsudspring!

Vinden sætter skub i festlighederne og er motoren i aktiviteterne, men hvordan bliver vejret mon? Se på prognoserne og giv dit bud, når du bliver vejrvært for en dag i DR Vejrets mobile studie. Mikael Jarnvig og Søren Jacobsen dækker Wind Festivalen direkte fra Blokhus strand lørdag fra kl. 10:00 – 17:00, så kom og hils på.

Det fulde program kan hentes på turistbureauerne i Blokhus og Løkken samt udvalgte butikker i byerne.

SE PROGRAMMET HER:

https://www.visitjammerbugten.dk/sites/default/files/asp/visitjammerbugten/pdf-filer/windfestival_2019_blokhus_og_loekken_s1-10.pdf