Billetter til Skråens genåbningsshow blev revet væk! Nu er der et ekstra show

(Pressemeddelelse)

De 200 billetter til NICOLAJ LANGE som gæst i BRIAN MØRK SHOW blev revet væk. Behovet for at mødes igen til gode kulturelle oplevelser på Skråen var større end man havde turdet håbe på.Men, tvivl ikke, lynhurtigt har Skråen nu fået aftalt et ekstrashow allerede onsdag 10. Juni på Skråen

Forsalget starter så snart billetterne er klar. HOLD ØJE!!!
Skråen klar til genåbning

I 3 lange måneder har alt på Skråen været lukket helt ned. Og oven i det bliver 80.000 gæster til sommer snydt både for Skovrock og Fredags Fest koncerterne.

Nedslående – men nu begynder det at lysne lidt igen. Skråen genåbner allerede torsdag d. 11. Juni kl. 20 med Nordjyllands mest populære og velkendte komiker NICOLAJ LANGE som gæst i BRIAN MØRK SHOW.
Og flere koncerter og shows er på vej!
Følg med på www.skraaen.dk
NICOLAJ LANGE og BRIAN MØRK SHOW
Torsdag 11. Juni kl. 20 på Skråen

Aalborg komikeren Nicolaj Lange bliver trukket ind i Brian Mørks spin af løgn og latin, med på scenen er også Randers komikeren Jimmy Lauridsen (finalist 2018 i DM i stand up) hele aftenen bliver optaget som Brian mørk Show live podcast. Så kom og vær en del af denne fantastiske aften,

Prisen er trykket i bund til kun 145 kr incl. gebyr

Opstillingen er teateropstilling med kun 200 billetter i salg.
Men selvom der er længere mellem publikum kommer der ikke til at være langt mellem grinene.

Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som man kender det fra tv og podcast kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske. Dog kan vi røbe, at komikerne, som altid, må en tur i den varme stol og blandt andet vil kunne opleves i forskellige improviserede karakterer.

Hvis du ikke kender til Nicolaj på forhånd, så mød ham her: