Babyskrål i biografen

Tekst og foto Christina Svendsen

I sal 1 i biografen i Kennedyarkaden er det normalt store actionfilm, der står for larmen. I sidste uge var der dog helt andre lydkilder på spil, for der havde Nordisk Film, Bobles, Vores Børn og LEGO nemlig inviteret til Barselsbreak

img_1001Forhallen var fyldt til bristepunktet med parkerede barnevogne og inde i salen blev der hurtigt fyldt op med børneskrål og en masse glade mødre. Flere mødre-grupper havde fundet vejen til Kennedyarkaden, blandt andet gruppe fra Aalborg, der fortalte, at de glædede sig til at få nogle gode fif til aktiviteter med de små. Den velfyldte goodiebag, med blandt andet kyllingen fra Bobles og Lego Duplo, var bestemt også et stort plus. De fortalte enstemmigt, at Bobles var en af de primære grunde til, at de var kommet.

Elefantfører

Anne er elefantfører hos Bobles, hvilket vil sige, at hun tager rundt i landet ogimg_1026 fortæller om børn i bevægelse og hvordan man kan bruge deres produkter hos forskellige butikker og andre samarbejdspartnere, som fx Nordisk Film.

– Det er jo en god måde at komme tæt på forældrene og deres børn, hvor vi tumler på gulvet og de kan røre ved det hele. Det er en god måde at få det ind under neglene, fortæller Anne.

Hun mener, at det gode ved Bobles i høj grad er, at det er noget forældrene og børnene skal lege med sammen.

– Vi kan alle sammen være med; far, mor, storesøster og lillebror. Alle kan være med til at lege og jeg tror, at det er det, der fanger. Og så selvfølgelig, at der er kommet så stor fokus på den motoriske udvikling, fortæller hun.

Tag din baby med i biografen

img_1052Det er anden gang Nordisk film holder Barselsbreak, første gang blev afholdt lige før sommerferien. Louise fra Nordisk Film fortæller, at de overhovedet ikke var i tvivl da de blev spurgt om de ville holde arrangementet igen;

– Det er jo en superstemning, der er her. Folk er glade og børnene er glade. Tempoet er lige som det skal være. Det er fuldstændig på deres præmisser. Det er jo de samme når vi afholder babybio, hvor der er plads til at børnene kan larme og kravle rundt. Det skal der jo være, fortæller Louise.

Så selv om babyen skriger, så er man i den grad velkommen i babybio, fortæller Louise. Det er et tilbud, som mange forældre tager glædeligt i mod, da det giver en mulighed for at komme i biografen, selvom man har en lille ny.