Anmeldelse: Nuance termoflaske

Jeg har fået æren af at teste de nye termoflasker fra Nuance, og jeg må indrømme, at den er blevet helt uundværlig for mig. For det første synes jeg bare, den er mere elegant at have med rundt, fremfor en grim plastikflaske.Designet er indbydende og meget brugervenlig. Den er lavet af stål, og har en pratisk rem, så den er nem at have med på farten. Flasken kan bruges både til kolde og varme drikke, så er ideel både på skitur, i bilen eller på skolebænken.

Mine børn fik lov til at være med i mit eget lille testpanel, og især min 9-årige datters udtalelse tror jeg, rammer det helt præcist. Hun havde lidt ondt i halsen en hverdagsmorgen, og beklagede sig inden skole. Termoflasken blev trukket frem, og en hurtig portion te blev hældt i den. Da hun kommer hjem efter skole, spørger jeg spændt: Hvordan gik det med termoflasken i dag, hvorpå hun bedrøvet svarede: “Ikke så godt mor. Min te var alt for varm, og det blev den ved med at være. Jeg var nødt til at hælde koldt vand i den tilsidst, for ellers brændte jeg mig på den.” Denne kommentar kunne ikke holde sig fra et smil på læben, for det var jo selvfølgelig lige det, der var vigtigt den kunne. Den lover at den holder koldt i op til 24 timer og varmt i op til 12 timer med kun få graders forskel fra start. Min søn afprøvede det kolde vand, og også han var meget imponeret. Det var koldt vand hele dagen, og samtidig er den mere hygiejnisk og nemmere at rengøre end en traditionel drikkedunk med tud.

Den holder præcist hvad den lover, og er ideel til hele familien. Det eneste minus er for mig prisen. De fåes i to størrelser á 350 ml til kr. 279,95 og 500 ml. til 299,95 kr., hvilket jeg synes er en anelse dyr. (Dog er termoflaskerne lige nu sat 30% ned så en 500 ml. koster fra kr. 199,95 og en 360 ml. koster kr. 179,95 på shoppen)

Dog vil jeg samtidig sige, at den er alle pengene værd. Topkarakter fra mig.

Du kan finde termoflaskerne her eller se en video om termoflaskerne her: