Anmeldelse af Cmiile tandblegning

I de seneste år er der kommet mange alternativer til de ofte dyre tandblegnings behandlinger hos tandlægerne, og da vi har hørt gode ting om Cmiile besluttede vi os for at teste produktet. 

Cmiile er et klinisk testet produkt, som kun anvender naturlige ingredienser og LED-lys, som sikrer, at man ikke skader sit tandkød eller emaljen på tænderne. Derudover så søgte jeg også et letanvendeligt og hurtigt produkt, hvilket man må sige, at Cmiile er, da man på 6 behandlinger af 10 minutter skulle kunne se forbedringer på sine tænder. 

Start kittet indeholder LED-lys, mundstykke, 3 x gelsprøjter og en guide

Testen

Vi fik tilsendt et start kit og tre ekstra tandblegningsgel, samt en brugsvisning og en shade-guide, som kan vise hvor mange nuancer ens tænder er blevet hvidere. Cmiile siger selv, at man kan få op til 8 shades hvidere tænder, men de garantere, at man mindst får 2 nuancer hvidere tænder ved at følge guiden.

Jeg starter med at rense mundstykket, og efterfølgende bruge en fjerdedel af gelen i en sprøjte på hver side af mundstykket. Til at starte med havde jeg svært ved at få gelen smurt ud på hele mundstykket, da jeg synes den klumpede lidt, men efter et par forsøg fandt jeg ud af, at man skulle holde sprøjten helt ind til mundstykket og “trække” sprøjten rundt langs kanten. Alternativt anbefaler Cmiile også, at man kan smøre gelen direkte på tænderne, men det synes jeg ikke virkede, da det var svært at få det til at sidde fast på tænderne.

Herefter sætter man mundstykket i munden og trykker på knappen, som sætter den 10 minutters behandlingstid igang. Jeg har brugt produktet én gang om dagen 6 dage i træk, og samtidig fulgt deres anbefaling, og forlænget behandlingstiden med ekstra 5 minutter, så jeg i alt bruger den 15 minutter af gangen.

Resultatet

Som det kan ses på billederne, så er der tydlig forskel på mine tænder, og det passer meget godt med, at de er blevet 2 nuancer hvidere efter behandlingen. Derudover har jeg ikke haft nogen bivirkninger, så det er helt sikkert et produkt, jeg kan anbefale til andre. Jeg vil ihvertfald fortsætte med at bruge produktet 1-2 gange om måneden, som de anbefaler.

Cmiile start kit koster 399.95,- og så kan man tilkøbe ekstra gel for enten 149,- om måneden eller 3 x gel sprøjter for 199.95,- og det kan bestilles her ellers forhandles det også hos Matas