AKKC sætter trivsel på dagsordenen med ny konference

PRESSEMEDDELELSE: AKKC

Trivsel på arbejdspladsen er altafgørende for fastholdelse af medarbejdere. Når vi trives som medarbejdere, er vi ganske enkelt mere tilbøjelige til at være engagerede og produktive i vores arbejde. Det store spørgsmål er, hvordan trivslen øges på arbejdspladsen. Det sætter Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) fokus på med deres helt nye konference Work Life onsdag 24. januar 2024.   

AKKC sætter fokus på aktuelle problemstillinger og udfordringer på arbejdspladsen med deres helt nye konference Work Life. Konferencen, som bliver en tilbagevendende begivenhed, vil hvert år tage udgangspunkt i et nyt tema, som sætter dagsordenen for konferencens indhold. Onsdag 24. januar 2024 bliver det med trivsel og arbejdsglæde i højsædet med temaet ”Trivsel på arbejdspladsen”.
Konferencedeltagerne kan se frem til en inspirerende dag fyldt med oplæg, debatter og networking.

 

  • Som et ISO- og verdensmålscertificeret eventsted er det vigtigt for os, at vi løbende arbejder konkret med de verdensmål, som vi har særligt fokus på i AKKC. Herunder verdensmål 3, der omhandler Sundhed og Trivsel. Vi glæder os derfor til at sætte rammerne for en spændende og inspirerende dag, hvor konferencedeltagerne kommer hjem med nye ideer og initiativer, der kan være med til at skabe bedre trivsel på arbejdspladsen, fortæller Nicolaj Holm, CEO i AKKC.

 

Gør en forskel på arbejdspladsen 

Programmet for den første Work Life konference byder på oplæg fra inspirerende oplægsholdere, der indebærer alt fra professorer, forskere og andre relevante nøglepersoner fra erhvervslivet. De kommer omkring alt fra fastholdelse af medarbejdere til fordele og ulemperne ved fire-dages arbejdsuge, stress som folkesygdom, vigtigheden af indflydelse og meget mere.

Work Life er AKKC’s anden egenproducerede konference i rækken, som også tæller NET ZERO pathways, der stiller skarpt på den grønne omstilling. Og ligesom på NET ZERO pathways er det væsentligt for AKKC, at konferencedeltagerne får nogle konkrete redskaber med tilbage på arbejde.

 

  • På Work Life konferencen skaber vi et forum, hvor deltagerne bliver guidet til, hvordan man tackler udfordringer på arbejdspladsen, styrker samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere, og derudover bliver de ikke mindst klædt på til at foretage eventuelle ændringer, der kan gøre en forskel på arbejdspladsen, fortæller Else Herfort, Head of Sales & Expos i AKKC, der er projektleder på Work Life konferencen.

På konferencens store udstillingsområde kan deltagerne komme i dialog med en række virksomheder og organisationer, der deler ud af deres viden, erfaringer, ydelser eller produkter, som kan være med til at øge trivslen og engagementet hos medarbejderne.

 

 

Billetter til Work Life onsdag 24. januar 2024 kl. 08.30 i AKKC er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk/worklife. Ved køb af Early Bird billetter inden 1. oktober er prisen 1250 kr. ekskl. moms, herefter er billetprisen er 2250 kr. ekskl. moms.