AKKC omdannes til kæmpestort og frygteligt uhyggeligt Horror House

PRESSEMEDDELELSE Aalborg Kongres & Kultur Center

Halloween nærmer sig med hastige skridt, og i takt med at dagene bliver kortere og mørkere, spreder uhyggen sig ligeledes i de mørke gange under Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Igen i år inviterer Aalborg Karneval og AKKC til Horror Night, og årets horror-begivenhed bliver både større og mere skræmmende end sidste års udsolgte events. Horror Night kan opleves i weekenderne 8.+9. samt 15.+16. oktober.

 

Nu står Halloween igen for døren, og i år kan vi se frem til et brag af et efterår.

 

  • Vi kan slet ikke vente med at skræmme livet af gæsterne i de uhyggelige gange og områder under AKKC. Det er lagt op til det største og mest skræmmende Horror Night nogensinde. Sammen med AKKC fik vi jo et ekstra år til at udvikle begivenheden, der sidste år var udsolgt! Så hvordan mon det går i år. Vi glæder os supermeget, og har allerede gåsehud på vegne af publikum. Sjældent er der blevet skreget så meget og højt i gangene, eller katakomberne, som de kalder dem i AKKC, fortæller sekretariatsleder hos Aalborg Karneval, Sjaja Haddadi.

 

Lukkede 20 min. før åbning

Sidste år var alt klart og mens mørket faldt på den 23. oktober 2020, stod Aalborg Karneval og AKKC klar til at byde de første modige gæster indenfor til arrangørernes nye store samarbejde omkring Horror Night. Alle aftener var udsolgt, og aktørerne havde glædet sig til at give gæsterne en oplevelse de sent ville glemme. Men så pustede der virusvinde ind over forpladsen, og 20 minutter før åbningen, lukkede Aalborg Karneval og AKKC-begivenheden på grund af Corona-smittefaren.

 

 

Horror-turen bliver
dobbelt så lang!

Årets tema centrerer sig igen omkring en nært forestående apokalypse, og bygger således videre på sidste år.

 

  • Vi havde et virkelig godt og gennemført setup klar inden aflysningen i 2020, og det synes vi selvfølgelig at vores gæster skal have lov at opleve. Derfor har vi valgt at arbejde videre med samme tema. Dog er ruten rundt i det store kulturhus’ skjulte afkroge gjort dobbelt så lang i år for at give gæsterne en endnu dybere og mere skræmmende oplevelse, lover Sjaja Haddadi.

 

Et stærkt Aalborgsamarbejde

De to kulturaktører ser frem til at forsætte det gode og tætte samarbejde oven på to måneder med Sommer i Kilden, som bestod af en bred vifte af forskellige arrangementer i Kildeparken arrangeret af AKKC og Aalborg Karneval med støtte fra Aalborg Kommune.

 

  • AKKC er jo et hus kendt for sine spøgelser, faktisk har vi to i de kilometerlange gange under jorden, hvor publikum ellers aldrig får lov at komme. Derfor er det også en kæmpesjov opgave for os at skabe Horror Night sammen med Aalborg Karneval, og det lader til at nordjyderne synes om en skræk i livet, for der blev jo udsolgt på rekordtid sidste år og desværre aflyst. Men i år er vi så klar, storsmiler en glad Nicolaj Holm, adm. direktør i AKKC.

 

FAKTABOKS


OM HORROR NIGHT

  • Aalborg Karneval har i samarbejde med lokale karnevalsgrupper siden år 2014 afholdt halloween-arrangementer, der startede under navnet ”Skræm livet af dine børn” og kendes i dag som ”Horror Night”.
  • Aalborg Karneval indgik i 2020 et samarbejde med Aalborg Kongres & Kultur Center, og i fællesskab blev Horror Night 2020 skabt og senere aflyst pga. Corona-restriktioner.
  • Horror Night 2021 bliver afholdt i Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg
  • Horror Night 2021 bliver afholdt i to weekender i oktober: 8./9. oktober (uge 40) og 15./16. oktober
    (uge 41) fra kl. 18-23
  • Entrépris: 150 kr. – billetter kan kun købes online: https://bit.ly/HorrorNight21