AKKC henter The Minds of 99 til Aalborg

Om kun 11 dage træder de fem venner i The Minds of 99 ind på Danmarks største scene, når de efter 2 års ventetid endelig må afholde deres udsolgte koncert i Parken. Det er kun sket en enkelt gang før, at et dansk band har fyldt nationalarenaen, og det bliver første gang i historien, at et dansksproget band opnår denne imponerende bedrift. I dag annoncerer de Infinity Action tour, der tager dem rundt til seks danske byer, hvor Aalborg er næstsidste stop på turnéen. Koncerten bliver i AKKC’s koncertarena i Gigantium torsdag den 3. februar 2022.

Det er de færreste danske bands der har været på en rejse, som The Minds of 99. De har formået at blive et af landets største navne uden at have været nummer 1 på hverken streaming eller radiohitlister.

Det er i høj grad deres evne til at skabe mindeværdige koncertoplevelser, der gør, at de er nået langt ud i alle kroge af Danmark. Infinity Action Tour besøger flere af landets største byer og er den største tour i bandets historie.

  • Vi har som band været vant til at spille utrolig meget alle de år vi har eksisteret. Nu har vi ikke spillet i 2 år! Vi savner vores publikum helt sindssygt meget. Det er live vores musik lever allermest og det er dér sangene for alvor giver mening. Udover det så skal livemusikken som helhed i gang igen og det vil vi fanme gerne med til. Vi savner landevejen utroligt meget, udtaler Niels Brandt.

Billetter til koncerten den 3. februar 2022 i Gigantium kan købes fra fredag den 3. september kl. 10 i AKKC’s Billetkontor tlf. 9935 5566 (åben fredage, mandage og onsdage kl. 10-14) samt på akkc.dk. Billetprisen er 525 kr. inkl. gebyr.