Aalborgs ældste ejendomsmæglerfirma

REKLAME I THORKILD KRISTENSEN

Indehaverne hos Thorkild Kristensen - Martin Lindhøj, Allan Nørgaard, Jette Gudiksen og Frank Andersen

Annonce

Mere end 40 år som lokal ejendomsmægler

Firmaet blev grundlagt allerede i 1960’erne af Thorkild Kristensen, en arbejderdreng fra beskedne forhold i Samsøgade, der endte på toppen af dansk erhvervsliv. Gennem mere end fire årtier har Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen været kendetegnet for kvalitet, høj faglighed og et stærkt lokalkendskab.

Men selvom omdrejningspunktet den dag i dag er det samme som ved begyndelsen i 1980, har både firmaet og branchen gennemgået en rivende udvikling. Rammerne har ændret sig, men fokusset er stadig det samme: At sælge boliger og være det bedste valg for kunderne.

Projekt og udlejning

Thorkild Kristensen har i mange år været Aalborgs førende projektmægler og udviklet sig til en af Danmarks største projektsalgsafdelinger. De har været med i størstedelen af de mange udviklingsprojekter i Aalborg og omegn. I efteråret 2021 startede firmaet deres udlejningsafdeling, som fik en forrygende start.

I foråret 2023 var de klar med deres nye og specialudviklede lejeunivers, som er helt gratis for lejeboligsøgende. Bagved står et fantastisk og dygtigt team, som også er med til at udlejningsafdelingen er blevet en kæmpe succes.

Tryghed og erfaring

At sætte til salg eller udleje hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen er din sikkerhed for en tryg og professionel samarbejdspartner. De tilbyder samme ekspertise og service, uanset om du skal sælge eller udleje en et-værelses lejlighed eller en liebhaverbolig. De sælger og udlejer alle typer boliger i hele Nordjylland. Thorkild Kristensen er nemlig ejendomsmægler for alle!

Lokalkendskab

Med tre butikker og flere end 20 ansatte, kan de garantere dig en erfaren ejendomsmægler, som kender lokalområdet. Med mere end 40 års erfaring og et godt samarbejde på tværs af deres butikker og afdelinger, vil de altid være dit bedste valg.

Den bedst sælgende villamægler i hele 9000 Aalborg*

(*ifølge boligsiden.dk den 9.4.2024)

Thorkild Kristensen ligger trygt i toppen i mange områder blandt de bedst sælgende mæglere, men i 9000 Aalborg ligger de nr. 1, og de tvivler på, at du kan finde en dygtigere mægler. Det er vigtigt for firmaet at give professionel vejledning og den korrekte pris for et hurtigt og godt salg af din bolig.

Gratis salgsvurdering af din bolig

Hvis du går med tanker om at sælge din bolig, så overvej Thorkild Kristensen. De giver gerne en gratis og uforpligtende vurdering. Ring til kontoret i Hasseris på 96316000, i Aalborg på 96155000 eller i Blokhus på 96732000, hvor de glæder sig til at høre fra dig. Se mere på thorkildkristensen.dk

Martin Lindhøj

Mere end 750 udlejninger

– Der er godt gang i udlejningsafdelingen på Østre Havnepromenade 22. Det har vist sig at være et stort marked for os i at stå for at udleje boliger, da mange ønsker en professionel kontakt forbundet med frem- visning, kontrakter, service med videre, ligesom det er afgørende at kunne præsentere sine lejeboliger bedst muligt. Den ekspertise har vi allerede gennem vores boligsalg i Thorkild Kristensen. Vi er stolte af at kunne annoncere, at vi allerede nu har udlejet mere end 750 boliger, fortæller Martin Lindhøj, indehaver og ejendomsmægler MDE Udlejningsansvarlig.

Leder du efter en lejebolig?

Så opret dig helt gratis på lejebolig.thorkildkristensen.dk

KONTAKT

tk@thorkildkristensen.dk
www.thorkildkristensen.dk