Aalborgenser er wrestling champion

PRESSE

Sveriges Elite - arvefjenden findes også i wrestling-universet

Der er smæk for skillingen og øretæver engros på menuen 11. januar! For femte år i træk sparken Skråen sæsonen i gang med wrestling den anden lørdag i januar. For fem år siden sad Peter Sand på tredje række som publikum og blev grebet af stemningen, figurerne og showet. Lørdag 11. januar går han under kunstnernavnet ”Sandheden” Peter Olisander, en ond kultleder, i ringen som BODYSLAM! Champion i sin hjemby.

”Hvert år lægger Skråen lokaler til et af årets største shows, og som lokal er det selvfølgelig lidt ekstra specielt” siger Peter, der til daglig læser til lærer. ”Wrestling er en passion for alle, der er med, og det gælder også publikum. Det er et sus hver gang man går i ringen for at performe.”

Peter Olisander – BODYSLAM! Mester

Dansk og international involvering

Peter kommer ikke alene. Forbundet BODYSLAM! har gået sin sejrsgang landet over med udsolgte shows i bl.a. København. ”Men det er altid noget særligt at vende tilbage til Aalborg” udtaler Kristian Buus Nielsen, promoter for showet. ”Aalborg er en fantastisk kulturby – og wrestling-by! Vi glæder os hvert år, fordi publikum har taget wrestling så meget til sig.” Derfor lægger forbundet sig også i selen for at levere noget specielt til det loyale publikum, bl.a. ved at hente wrestlere fra Irland, Italien og Sverige til Aalborg.

Om det er trap-rapperen Michael Fynne, den italienske primadonna Miss Monica Passeri, den maskerede gotiske goblin Emeritus eller den regerende champ ”Sandheden” Peter Olisander, er der farvestrålende og alt andet end kedelige kolissioner i vente. Kropskast, spandex og akrobatik fra wrestlingens verden venter 11. januar!

Wrestling er fyldt med atletik af mere eller mindre vanvittig art

Som intet andet

Wrestling er ikke helt som nogen anden underholdningsform, så der er en helt unik oplevelse under opsejling. Højtflyvende, hårdtslående og helt sit eget! Hep på dine favoritter, buuh af de onde og hav en fest med BODYSLAM på Skråen!

Wrestling er først og fremmest en fest

 

Billetter: http://bodyslam.dk
Facebook event: https://www.facebook.com/events/367862827448339/
For yderligere info, kontakt: Kristian Buus Nielsen – TLF: 60688638
BODYSLAM! på Facebook: https://www.facebook.com/bodyslamprowres