Aalborg Vinterrevy med lutter stjerneskuespillere

Pressemeddelelse

Årets vinterrevy har premiere torsdag den 15. november og spiller derefter hver fredag og lørdag til og med 8. december.

Når skuespillerne Vicki Berlin, Thomas Mørk, Pernille Schrøder og Rasmus Krogsgaard, der igen er instruktør, går på scenen i den 29. Aalborg Vinterrevy, er det som vaskeægte, nykårede revystjerner. Således var Thomas Mørk og Rasmus Krogsgaard ude i den store spænding, da begge var nomineret til TV2 Charlies store gallapris, som bedste mandlige revyskuespiller.

  • Jeg er nødt til at sige, at Aalborg Vinterrevy har skudt papegøjen, ved igen at have de fire på scenen sammen. Vi ved, de har høj klasse og kan levere det, en vinterrevy skal kunne. Sjov og uhøjtidelig men gerne med kant og i et tempo, så man aldrig når at kede sig, og selvfølgelig med fremherskende åndedrætsbesvær på grund af grin vel og mærke, siger Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Mørk løb med titlen

Den ære løb Thomas Mørk af med, og nu mødes de to til en ny fight på scenen i Europahallen, hvor de danner den stærke mandlige del af skuespillertruppen, som også består af Vicki Berlin og Pernille Schrøder. Vicki Berlin og Thomas Mørk kan også sætte Årets Bedste Revy diplom på kostumet, den blev tjent i sommerens løb i Odense Sommerrevy.  Desuden er årets nye kapelmester Mickey Pless sammen med Pernille Schrøder blevet revydirektører, idet de har overtaget den legendariske Nykøbing F. revyen efter Flemming Krøll. Så de har her alt i alt at gøre med noget af cremen på den danske revyscene.

Et stærkt hold

Nordjyderne får med de fire skuespillere garanti for skønsang med Pernille, gummifjæs med Thomas, Vicki med komiske figurer og Rasmus med sine parodier – og med den gennemmusikalske kapelmester, er der lagt op til en Aalborg Vinterrevy af de helt store med grin, gråd, latter og god lyd.

Rasmus Krogsgaard spiller med for 4. gang, Vicki Berlin for 7. gang, Thomas Mørk for 6. gang og så har Pernille Schrøder været med imponerende 11. gange, hvorimod kapelmester Mickey Pless for første gang styrer taktstokken i revyorkestret. Balletten sørger House of Dance for med de fire dygtige dansere, Mie Busk Sørensen, Christine Kragmann, Caroline Kragmann og debutanten Emilie Blangstrup Dahl. Tidligere AKKC-direktør Ernst Trillingsgaard er stadig med på sidelinjen som kunstnerisk konsulent.

Jul as allways

Restaurant Papegøjehaven er sikker leverandør af alle julens elskede og hjemmelavede specialiteter på den store buffet, og aftenens dansemusik er med Signe and the Signs, der er Nordjyllands ultimative festband med lutter erfarne og professionelle musikere med noget til alles dansesko.

FAKTA
Billetter er i salg og kan købes i AKKC tlf. 9935 5566 eller på akkc.dk samt ticketmaster.dk. Billetprisen er 615 kr. inklusive stor julebuffet, revy og dans. Hertil kan købes drikkevarer (også ad libitum), og der gives særrabat til store grupper. Læs mere på akkc.dk.