Aalborg Symfoniorkester med en eventyrlig koncertfortælling for børn

PRESSEMEDDELELSE: Aalborg Symfoniorkester

Koncertfortællingen Mosbefængte Mogens er en interaktiv symfonisk koncert med animationer, to solister og et helt symfoniorkester. Der venter de 3-7-årige og deres voksne ledsagere en eventyrlig time i Koncertsalen i Musikkens Hus lørdag 1. juni.

 

Trolden Mogens drømmer om at få en mosbegroet mave ligesom alle de andre trolde i skoven. Til sit held møder han menneskepigen Alva, der lærer ham, hvordan han kan få mosset til at gro – og undervejs skal publikum hjælpe Mogens og Alva med at synge, klappe og danse mosset frem i skoven.

 

Aalborg Symfoniorkester præsenterer et splinternyt koncertværk for børn og barnlige sjæle – Mosbefængte Mogens – af den nordjyske komponist Mathias Madsen Munch. Sammen med solisterne Christoffer Brodersen og Lise Robenhagen Hjørne skal publikum på en rejse ind i de store nordiske skove, igennem ny iørefaldende og engagerende orkestermusik samt et blændende animeret univers af Ouros Animation. Koncerten er baseret på bogen af Ida Christine Jacobsen.

 

Tid og sted: Lørdag 1. juni 2024 kl. 11.00 i Koncertsalen i Musikkens Hus

Arrangør: Aalborg Symfoniorkester

 

Dirigent: Christopher Lichtenstein

Solister: Christoffer Brodersen og Lise Robenhagen Hjørne

Aalborg Symfoniorkester

Musik og koncept: Mathias Madsen Munch

Dirigent: Christopher Lichtenstein

Orkestrering: Thomas Bryła

Iscenesættelse: Claus Reenberg

Animation: Rikke Planeta og Philip Piaget m.fl. (Ouros Animation)

 

Mathias Madsen Munch (ved flyglet) har komponeret musikken og konceptudviklet koncertfortællingen Mosbefængte Mogens, som Aalborg Symfoniorkester opfører lørdag 1. juni sammen med solisterne Christoffer Brodersen og Lise Robenhagen Hjørne.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*