Aalborg Pirates bliver fejret på Gammel Torv

Tekst og Foto Presse

Aalborg Pirates vinder igen DM-guldet, og det bliver fejret på fredag kl. 16 på Gammel Torv. Her vil borgmester Thomas Kastrup-Larsen modtage de nykårede danske mestre til en officiel fejring på Aalborg Rådhus.

Aalborg Pirates genvandt tirsdag aften DM-guldet efter en sejr på udebane over Herning Blue Fox. Danmarksmesterskabet bliver fejret på Gammel Torv fredag kl. 16, og alle er velkomme til at være med til at hylde de danske mestre på Gammel Torv.

“Jeg sender et kæmpestort tillykke til Aalborg Pirates. Det er enormt flot, at de hiver guldet med hjem igen i år. Aalborg Pirates fortjener at blive fejret af byens borgere og mange fans her på Gammeltorv på fredag. Jeg er som borgmester enormt stolt over Aalborg Pirates, og at vi har så dygtige sportsklubber i Aalborg, at de tager guldet med hjem – ikke bare en men flere gange,” siger Thomas Kastrup Larsen og fortsætter:

“Det er guld værd, at Aalborg Pirates har leveret så fantastiske resultater, som helt sikkert vil smitte af på en masse små ishockeyspillere ude i klubberne, der lige træner lidt ekstra, fordi de drømmer om at opnå samme resultat en dag.”

Aalborg vandt senest mesterskabet i 2022 og i 2018, mens holdet under navnet AaB Ishockey også vandt titlen i 1981.

Når spillerne ankommer på fredag bliver de modtaget af borgmesteren på Gammel Torv og de fremmødte fans, herefter går spillerne og borgmesteren ind til et lukket arrangement i byrådssalen, der varer omkring en halv time, og bagefter kommer spillerne igen ud på Gammel Torv.