Aalborg Hovedbibliotek afholder sommerbogsalg

Kom og gør en god handel, når hovedbiblioteket igen slår dørene op for bogsalg torsdag 28. og fredag 29. juni kl. 13-18.

I denne uge afholder hovedbiblioteket bogsalg, hvor tusindvis af kasserede bøger sælges til billige priser. 10 kr. er stykprisen på det udbudte materiale, som blandt andet tæller romaner, krimier og biografier. Særligt skønlitteratur vil der denne gang være masser af på hylderne. Derudover kan børnebøger erhverves for en flad 5’er stykket, og som noget nyt kan du også købe brætspil. Der er altså noget for enhver smag, og bibliotekets bogsalg er således en oplagt mulighed for at få udvidet sin samling. Arrangementet finder begge dage sted i Lille Sal med indgang fra Arkaden.

Kom i god tid

På baggrund af tidligere bogsalg har biblioteket erfaret, at interessen for arrangementet er stor. Gør du dig forhåbninger om at få fingrene i de mest eftertragtede titler anbefales det derfor at komme i god tid. Husk derudover at medbringe rigeligt med kontanter, da biblioteket kun tager imod rede penge.

Find bøger til sommerferien

Ferietid er for manges vedkommende lig med læsetid. Skal du ud at rejse, er bogsalget samtidig alletiders mulighed for finde en eller flere spændende bøger, som du kan fordybe dig i ved poolen eller i sommerhuset på en regnvejrsdag.