A super duper dejlig danglish aften

Tekst og Foto Presse

Er der noget bedre end at grine af sig selv? Det får nordjyderne rig mulighed for, når den britiske komiker Conrad Molden gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med sit nye show ÆØÅ lørdag 11. november. Conrad Molden har nemlig boet i Danmark længe nok til at gøre grin med alle de unikke ting, vi danskere siger og gør

Efter tre udsolgte danske turnéer vender den britiske komiker Conrad Molden retur til Aalborg lørdag 11. november kl. 20 med et helt nyt standup-show i Europahallen, der har fået titlen ÆØÅ. Conrad Molden har boet i Danmark gennem mange år, og det er nu det land, han kalder hjem. Men ser man på danskerne og det danske sprog udefra, er der rigtig mange sjove ting at tage fat på, og netop det at få danskerne til at grine af sig selv, er blevet Conrad Moldens store speciale.

Oh Denmark, you are an yndigt land
Folk fra andre nationer tænker altid på Nyhavn, Carlsberg og Den Lille Havfrue, når der skal fremhæves noget fra Danmark. Men Conrad Molden har boet i Danmark længe nok til at vide, at det i stedet for bør handle om andreakage, DSB forsinkelser og at flage med Dannebrog (men kun mens det er lyst).

Conrad Molden snakker med en skøn og unik omgang danglish, og han tager fat på alle de ting, han lærer af og om os danskere. For eksempel har han lært om Jylland-Sjælland rivaliseringen, Danmarks små byer, fødselsdagstraditioner, og hvordan danskere laver en kop engelsk the.

Det nye show ÆØÅ tager publikum med på en særlig rejse gennem det at bo som international borger i Danmark – fra udfordringerne med det danske sprog til de små, herlige ting, som gør, at vores land er så elskeligt.

Conrad Molden er far, ægtemand, har en engelsksproget comedy-klub i Aarhus, skriver jævnligt for The Copenhagen Post, og så leverer han altid en publikumsgaranti for en aften med ekstrem hygge til sine shows.

Billetter til Conrad Molden – ÆØÅ lørdag 11. november 2023 kl. 20 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk. Billetprisen er 250 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.