30 Kunstnere rykker ind på Børglum Kloster i Weekenden

Oplev over 30 kunstnere fremvise 1 eller 2 udvalgte værker til en præsentationsudstilling i udstillingssalen på Børglum Kloster, når kunstudstillingen Ny Åben Kunst vender tilbage d. 1. og 2. september.

Præsentationsudstillingen ’Ny Åben Kunst’ har samlet over 30 unikke kunstnere fra hele Nordjylland til en weekend i kunstens tegn på Børglum Kloster. Udstilling er en helt speciel event der kun kan opleves den første weekend i september da udstillingen allerede er taget ned igen mandag d. 3. september.

Hver af udstillingens kunstnere udstiller 1 eller flere af deres værker som er alle er nøje udvalgt af Kunstudvalget bag ’Ny Åben Kunst’. Arrangementet består af en præsentationsudstilling og åbne værksteder/ atelier hos kunstnere og kunsthåndværkere. Ideen med konceptet er at man kan blive bekendt med en kunstner og tage direkte fra udstillingen ud til kunstnerens værksted der alle vil være åbne i denne weekend i anledningen af udstillingen.

’Ny Åben Kunst’ er en udstillingen der er tænkt som en paraply for kunstnere og kunstnerkredse i Nordjylland. Udstillingen har til formål at synliggøre kunsten for nye øjne og give overblik for interesserede, der vil købe eller se på kunst som de måske ikke tidligere har kendt til. Det kan eksempelvis være galleri-ejere, virksomheder, kunstcirkler, kunstforeninger og private med en interesse for kunst.

Udstillingen kan opleves lørdag d. 1. september og søndag 2. september inden for klosterets normale åbningstider kl. 10-17.

(Entré: 85 voksne 40 kr. børn)

Du kan læse mere om Børglum Kloster på deres hjemmeside.

 

This slideshow requires JavaScript.