3 fede outdoor aktiviteter på slap line og bølgende vand

Tekst Pressemeddelse (Visitmariagerfjord) | Foto Presse

Det er ikke triatlon, men elementerne ligner. På én og samme dag får du og din familie nu mulighed for, at klatre til tops i Østerskoven, svæve ned igen og finde rytmen i kajakken og til slut balancen på stand up paddleboards. Kan du mærke det rykker i dig?

Og for sådan en hel dags aktiviteter – og med instruktører og alt udstyr, betaler i faktisk kun kr. 445, – og det endda inklusiv frokost. Der er plads til alle over 10 år og alt foregår i jeres eget tempo. Det handler ikke om, at være hurtigst i klatrebanerne eller hurtigst på vandet, men om at prøve noget nyt og måske rykke dine grænser.

Deltagerne har 2 timer til hver aktivitet og tid til at nyde en velfortjent frokost indimellem.
De tre aktiviteter ligger i gåafstand til hinanden, hvilket sikrer, at alle deltagere får det optimale ud af dagen. Ligeledes vil de op til 60 deltagere blive delt på tre lige hold, der roterer mellem aktiviteterne. Der er således god plads og udstyr til alle – ingen lange ventetider i fx. klatrebanerne.

Outdoor TRY-OUT er en unik mulighed for at opleve, hvilke fantastiske muligheder der er, for outdoor aktiviteter i lokalområdet ved Mariager Fjord. Området er bl.a. kendt for smukke vandreruter og historiske fortællinger, men området rummer mange flere muligheder, der giver dig adrenalin i kroppen.

Bag arrangementet står Mariagerfjord Kajak, Aalborg Outdoor og Onkel Toms Klatreskov – og disse såkaldte ”Outdoor TRY-OUT”-events er der foreløbig planlagt tre af – på Kr. Himmelfartsdag d. 30. maj, søndag 16, juni og søndag 25. august.

Følg med på Facebook-begivenheden ”Outdoor TRY-OUT”.

HVAD, HVOR, HVORNÅR?

Hvad: 2 timers klatring, 2 timers stand up paddle boards (SUP), 2 timers kajak
Mødested: Mariagerfjord Kajak, Blåkildevej 26A, 9500 Hobro
Hvornår: 30. maj, 16. juni, 25. august hver gang fra kl. 9.30 til 16.00
Antal pladser: Max. 60 deltagere pr. begivenhed

Book din plads her: https://www.visitmariagerfjord.dk/booking/30431