Zirkus Nemo klar med den spritnye forestilling UD I UNIVERSET

Danmarks eneste Zirkus for voksne rykker ind på Fjordmarken i Aalborg fra den 25. – den 30. maj 2022

Som den helt store sensation i år, præsenterer Søren Østergaard skuespilleren, komikeren, entertaineren Tommy Kenter som gæst i manegen.

De er gamle venner og har spillet utallige teaterforestillinger sammen bl.a. ”En Skærsommernatsdrøm” og ”Svejk”.

”Jeg har altid haft lyst til at have Tommy med i Zirkus Nemo ikke mindst pga. hans store poesi og klovnen i ham, og så er han meget meget musikalsk – der venter publikum store oplevelser med Tommys mange talenter og jeg glæder mig til en sommer i manegen med min gamle ven” – siger Zirkus Direktør Søren Østergaard.

”Jeg er kommet i Zirkus Nemo siden de startede, først fordi jeg kendte Søren og senere fordi man jo bliver bidt af det. Som skuespiller har jeg altid tænkt – Gud fri mig vel, godt man ikke er med i den manege, det må være det sværeste i hele verden. Men da Søren sidste år spurgte mig om jeg ville være med, tænkte jeg, at det skal jeg prøve inden jeg dør, det er noget af det eneste jeg ikke har prøvet som skuespiller – at lave Zirkus.

Jeg kender Søren rigtig godt og holder utrolig meget af ham, så jeg stoler på at han nok skal guide mig trygt igennem, og det glæder jeg mig rigtig meget til”

Zirkus Nemo, Amager. Foto: Steen Brogaard

Efter 2019s anmelderroste jubilæumsforestilling, som med mere end 55.000 solgte billetter slog alle publikumsrekorder, har Zirkusdirektør Søren Østergaard været i fjerne afkroge af galaksen for at hyre de ypperste superstjerner til årets forestilling. Publikum kan bl.a. se frem til tempo-jongløren Mario Berousek tvillingesøstrene Duo Viljaverdensartisterne de stærke mænd Duo Leosvel og trampolin-ekvilibristen Professor Wacko, som mange vil genkende fra TV programmet Britains Got Talent. Desuden har vi igen i år den store fornøjelse at præsentere de ultrapopulære multikunstnere Duo Solys, som overrasker med et forrygende mix af humor og akrobatik.

Søren Østergaard vil sætte alle i vægtløs tilstand med en stjernerække af gamle kendinge og nye figurer, der vil overraske med deres ekstreme talenter, vælte rundt i manegen og sende publikum ud i universet.

Mød dem alle sammen ude i den festlige atmosfære i Zirkus Nemos store show ”Ud i universet”.

Billetter kan købes på www.Zirkusnemo.billetten.dk

Zirkus Nemo er Danmarks eneste Zirkus for voksne og anbefales ikke for børn under 10 år.