Velkommen til KRÆS – Stedet hvor mode, kvalitet & samvær mødes

REKLAME | KRÆS

ANNONCE –

Træd ind i KRÆS, og du vil øjeblikkeligt blive mødt af en beroligende duft fra moshi moshi mind‘s aromaolie, Heart, der spreder sig gennem butikken i Nørregade 8 i Aalborg C. Det er et af de brands, der findes i butikken, for KRÆS er ikke blot en modebutik; det er en destination for livsstil og kvalitet. Vi har snakket med Heidi Gelardi sigen om, hvad der gør KRÆS til noget særligt.

I dag er det Heidi, der står for den daglige drift i KRÆS, men det var faktisk hendes mand, der i 2010 åbnede butikken i Nørregade. Gaden har altid været præget af specialbutikker, og KRÆS harmonerer fuldstændig med disse rammer.

– Jeg har altid gerne ville have en nichebutik, hvor min mand ikke var enig. Men nu har jeg så fået “min vilje”, og vi er nu kommet i mål, for det er selvfølgelig et samarbejde, fortæller Heidi grinende.

– Vi ønsker at skabe en butik, der fokuserer på kvalitet samt historien bag mærkerne, hvilket afspejler sig i udvalget.

Her nævner Heidi blandt andet by Moberg, et andet aalborgensisk firma, som er blevet inkluderet i KRÆS’ udvalg, efter at by Moberg valgte at lukke deres fysiske butik i Aalborg.

Heidi, indehaver af KRÆS

UNIKKE PRODUKTER OG EGET SLOWFASHION BRAND

Som detailhandler har de mulighed for at udvælge brands, der afspejler butikkens sjæl. Målet er klart: KRÆS skal være det sted, hvor kunderne finder noget unikt, som ikke er tilgængeligt alle andre steder.

– Som udgangspunkt vil vi ikke være dem, der ligner alle de andre. Det må gerne være klassiskt med lidt kant med samtidig går vi også efter noget, der er lidt småskørt, uddyber Heidi.

De har derfor specifikke krav til de brands, de vælger at inddrage i butikken, og de lægger vægt på deres vision om at være et sted, der tilbyder kunderne noget unikt og særligt, og som ikke fås lige omkring hjørnet.

I 2017 startede de produktion af eget tøjmærke, KRÆS. Her pro- duceres styles i mindre mængder ud fra overskydende meterva- rer, hvilket betyder, at de tilbydes som ‚limited‘ styles. Derud- over designer de luksus strik kvaliteter i garner som cashmere, ufarvet babylama, alpaca, yakokse og merinould, der fåes til overkommelige priser.

– Vi ønsker at fremme slowfashion med styles, der kan bruges år efter år. På den måde gør vi ikke vores designs til sæsonvarer, fortæller Heidi.

KUNDEVENLIGHED OG INKLUSION

Når du besøger KRÆS i Nørregade vil du højest sandsynligt blive budt på noget at drikke og alle mødes i øjenhøjde. Heidi fortæller, at det handler om, at du som gæst hos KRÆS får lyst til at komme igen.

– Vi sætter generelt stor pris på ærlighed, det gælder også i vores vejledning til kunden, fortæller Heidi.

Derudover kan du som kunde booke en personlig styling, hvor du hos KRÆS bliver inviteret ind, og hvor der tages højde for dine præferencer, og hvor dine grænser udvides og måske endda flyttes. Heidi pointerer at der i forbindelse med en personlig styling ikke følger nogle forpligtigelser med. Der kan være mange indtryk, der lige skal falde på plads.

Men vigtigst af alt stræber Heidi efter at skabe en butik med plads til alle. Uanset om du har synlige eller usynlige handicaps, er du altid velkommen til at kontakte KRÆS og aftale et besøg evt. udenfor de normale åbningstider, hvis der er behov for det. KRÆS ønsker, at alle skal have mulighed for at komme ind til dem, og ikke føle sig forkerte, men i stedet blive set og hørt.

KRÆS er mere end blot en butik; det er en oplevelse, der inviterer dig til at udforske mode, kvalitet og samvær på en unik måde.

BOOK EN PERSONLIG STYLING

KRÆS tilbyder en personlig, ærlig og professionel vejledning, hvor du går fra deres butik med mod og masser af inspiration

KRÆS
Nørregade 8, 9000 Aalborg
tlf. 40 43 99 23
aalborg@kraes.com
www.kraes.com

Følg KRÆS på sociale medier: @ Kraesdenmark