Stor rejsefestival søndag 29/1 hos Aalborg Lufthavn

PRESSEMEDDELELSE - aalborg lufthavn

Aalborg Lufthavn fyldes med rejseselskaber, som står klar til at hjælpe dig med at finde din drømmerejse.

Til Aalborg Rejsefestival kan du vælge mellem 27 GRATIS rejseforedrag, hvor der er garanti for en masse rejseinspiration! Du kan blandt andet høre om safarirejser, New Zealand, Vietnam, Kilimanjaro, krydstogtrejser, USA, Portugal, Rhodos, Irland, spanske destinationer og meget andet.
De fleste rejseforedrag skal du melde dig til gratis for at sikre dig en plads, hvor få andre foredrag er uden tilmelding. Læs mere om de 27 forskellige rejseforedrag her, hvor du også finder tilmeldingslinks. Hvis der er flere pladser på dagen, er alle selvfølgelig velkomne til at tage en plads efter først til mølle-princippet.

Inspiration til din næste rejse

Til Aalborg Rejsefestival kan du frit gå rundt til 26 stande, hvoriblandt du kan få en masse rejseinspiration fra 22 rejseudbydere, som står klar med tilbud, konkurrencer og en masse rejseviden.

Til Aalborg Rejsefestival vil du også finde et væld af aktiviteter udover at tale med rejseudbyderne og deltage i foredrag. Oplev et privatfly indefra med North Flying, smag et udvalg af lækre specialøl med Royal Unibrew, sid i en F-16 flysimulator med F-16 SIM EXPERIENCE, tag et billede og få en autograf med spillere fra Aalborg Håndbold, udforsk en autocamper med Risskov Rejser og shop DutyFree varer fra Aalborg Lufthavns stand.

Masser af Konkurrencer

Du har ligeledes mulighed for at deltage i en masse forskellige konkurrencer på dagen ved forskellige udbydere. Vind eksempelvis et rejsegavekort på 5.000 kr. ved Aalborg Lufthavn, vind en gavekurv til en værdi af 2.000 kr. hos Spies, deltag i en lykkenummer-konkurrence hos SunCharter og få muligheden for at vinde et rejsegavekort på hele 10.000 kr. ved Best Travel.

Vi glæder os til at se dig til Aalborg Rejsefestival i Aalborg Lufthavn kl. 10-17 til en dag fyldt med rejsestemning og fede aktiviteter. Nedenfor ser du et oversigtskort over rejsefestivalen, for at gøre det mere overskueligt for dig som besøgende at finde de forskellige stande og foredragslokaler.

Se mere HER