Her er intet for stort eller for småt

REKLAME | AUKTIONSHUSET.COM

Annonce –

På Nibevej i Aalborg ligger auktionshuset.com, der i deres lokaler huser alt fra møbler til smykker og ure. Auktionshuset tilbyder auktioner og salg af både brugte og nyproducerede varer. Det særlige er, at du også kan besøge dem i deres fysiske auktionshus, hvor du både kan få vurderet varer, tage et kig i deres showroom eller få en snak om, hvad de kan gøre for dig.

AUKTIONSHUSET ÅBNER DØRENE FOR HELE NORDJYLLAND

Auktionshuset har sin oprindelse i Hørsholm, hvor den første butik blev etableret i 1993. Sidenhen er virksomheden vokset, hvor ejer Ib Henrik Rønje i august 2023 udvidede med seks nye afdelinger. Herunder Aalborgafdelingen, hvor Judith Omme er filialchef, og er en af dem fra teamet, du kan møde i butikken på Nibevej 18A.

– Min rolle er at sørge for den daglige drift, og at vi alle udfylder de roller vi skal, fortæller hun.

Aalborgafdelingen slog dørene op den 4. september 2023, hvor de stod klar til at tage imod alle kunderne i det nordjyske. Judith Omme fortæller, at de har klare mål for, hvordan de som ny virksomhed vil sætte deres præg på Nordjylland.

– Vores mål er at være nordjydernes auktionshus, både med designmøbler, kunst, smykker og ure – faktisk alt, som kan bytte hænder. Vi vil gerne blive set som en naturlig del af Nordjylland, fortæller Judith.

Det vigtigste for dem som afdeling er, at de bliver set som seriøse, troværdige og tilgængelige for nordjyderne. De er et hold af stærke profiler, der udover, at de alle har viden indenfor specifikke områder, også er et hold af generallister – som betyder at de har en bred viden indenfor faget.

– Jeg har taget et serviceret kursus i diamantdistriktet i Antwerp, så jeg har lært en masse omkring smykker. Derudover har jeg områderne indenfor moderne kunst, designtasker, tøj og mere til, fortæller hun.

Som team har de i Auktionshusets Aalborgafdeling derfor spidskompetencer inden for flere forskellige områder, som historiske objekter, malerier, smykker og ure, men også en bred generel viden indenfor antikke effekter.

tv.: Benno Blæsild: Vurderingsekspert (ældre effekter, herunder malerier)
th.: Judith Omme, Filialchef, vurderingsekspert med speciale indenfor moderne kunst, smykker herunder diamanter, ure, designer tasker samt fashion.

AUKTIONSHUSET ER FOR ALLE

Det er vigtigt for Auktionshuset, at alle er velkomne – her er auktioner nemlig for alle.

– Formålet med Auktionshuset.com er, at der skal være auktioner for enhver. Det gælder uanset om, du kommer med et mindre spisestel eller et stort maleri – der er plads til alle. Lige meget om du er advokat, sidder med et varelager eller rester efter et bo, så tager vi imod jer med et smil, fortæller hun.

– Der er ikke noget, der er for stort eller for småt. Du er altid velkommen til at få en vurdering, uddyber hun.

På Auktionshusets hjemmeside; auktionshuset.com, har brugerne flere muligheder – både for salg og køb. Her er det muligt at gå ind og købe en vare her og nu, købe nyproducerede varer eller købe brugte varer på auktion.

– Vi tager imod historiske effekter, både design eller bare noget der har en sjov historie. Faktisk er det alle varer som kan vurderes, så de selvfølgelig er kvalitetstjekket af eksperterne, inden de sættes på auktion, fortæller Judith.

– Vi tager en snak med den enkelte om, hvad der kan lade sig gøre, og forsøger at finde den bedste løsning for alle parter, forklarer Judith.

Som køber kan du derfor også være sikker på, at de varer du byder på, faktisk har den rette værdi – hvilket skaber tryghed for dig som kunde.

tv.: Linus Gobeaux – Vurderingsekspert trainee, speciale indenfor ure og smykker
ø.th.: Andreas Knudsen – Fotograf
n. th.: Kim Andersen: Vurderingsekspert (møbelekspert)

ET SIKKERT STED AT HANDLE

Ved Auktionshuset er det særligt vigtigt at lave auktioner på kundens præmisser. Det forsøger de at opnå ved at være gennemskuelige, ærlige og et sikkert sted at handle på auktion.

Ifølge Judith er der flere fordele ved at sælge på auktion, hvor det bliver gjort så let for dig, som overhovedet muligt.

– En af fordelene ved at sælge på auktion er jo faktisk, at du er anonym, hvilket er praktisk for dig som sælger. Der er så lidt arbejde som muligt for dig. Det er os, der tager alle dialoger med købere, laver beskrivelser, tager billeder og det hele, forklarer Judith.

– Vi laver en vurdering, og hvis der kan sættes en startpris, så gør vi det. Så du står ikke og ‘handler med dig selv’, hvis der kommer købere, der vil underbyde, uddyber hun.

Dette gælder vurdering og salg af blandt andet kunst, møbler, antikviteter, smykker, ure, mønter, sølv og frimærker. Som kunde er du altid velkommen til at sende en mail, besøge butikken eller ringe direkte til Auktionshuset.

BÆREDYGTIGHED PRÆGER AUKTIONSVERDENEN

Hos Auktionshuset.com er de glade for at være en del af den bæredygtige tankegang, som præger vores verden nu.

– Man favner meget bæredygtighed, som især de sidste år har været en del af vores mindset. I auktionsbranchen har vi altid sagt, at det bidrager vi til, da varen bliver brugt igen i stedet for at ryge på lossepladsen, fortæller Judith.

– Hvis vi for eksempel snakker indretning, blander vi vores nye møbler med gamle – i dag er det nemlig okay at sige ‘den har jeg faktisk købt på auktion’, fortæller Judith.

Denne tankegang kan gøre sig gældende for alle deres varer – det kan eksempelvis være et godt designmøbel, som har en god bæredygtighed.

– Vi giver mulighed for, at for eksempel unge mennesker kan gå ud og få fat i et designmøbel til billigere priser, hvilket gør, at møblet kan leve videre i generationer, fortæller Judith.

– Den tankegang, har vi som er gamle i branchen, faktisk altid nydt godt af, uddyber hun.

Netop det, at auktionsverdenen bliver brugt på den måde, er noget, som gør det til et godt erhverv, mener Judith. Bæredygtig- heden kommer ikke kun til udtryk, når det drejer sig om møbler og indretning. Det er en tankegang, der spænder bredt.

– Det samme gør sig gældende for smykker, ure, cykler, motorcykler og biler. Alt kan cirkulere, og vi kan faktisk have nærmest alt til salg her hos os, fortæller hun.

Auktionshuset.com Aalborg
Nibevej 18 A, 9200 Aalborg SV
Tlf.: 44 50 98 35
Mail: aalborg@auktionshuset.com