Den rigtige base

TEKST OG COLLAGE PERNILLE Thulin AUGUSTINUSSEN

Der er efterhånden ingen tvivl om, at jeg er fan af alsidigt tøj. Tøj skal bruges og ikke bare hænge i skabet og gemmes til en særlig lejlighed. De kjoler jeg køber skal både kunne bruges med sneakers og stiletter, bukser skal kunne dresses op og ned…. Det gør, at din garderobe ikke behøver være så stor som hvis tøjet kun var til enten det ene eller andet. Det er også en bæredygtig måde at bruge tøj på, og det kommer vi ikke udenom disse dage.

Her er endnu et eksempel på et outfit jeg dressede hurtigt op efter arbejde og inden en aften ude. Du kan se et andet eksempel på det HER.

 

Min base bestod af jeans, bælte og basic hvid tee. På arbejde havde jeg en army grøn skjorte over og sneakers. Min skjorte er en gammel sag, men denne er et virkelig godt bud. Elsker at den har lidt kant og lidt specielt over sig. New balance-sneakers kan jeg ikke stå for. På job skal der selvfølgelig ofte en mere praktisk taske til, og denne måtte gerne være en del af mit udvalg 🙂

Efter job skulle jeg direkte videre i byen. Skjorten blev skiftet ud med en blazer, sneakers ud med sko med hæl og så en mindre taske. Lidt ekstra make-up og så var jeg kørende.

Det behøver ikke kræve så meget, og ved at klæde sig i den rigtige base, kan man let ændre sit look. Dette kan gøres indenfor alle stilarter! Noget jeg ikke kan leve uden, er mine mom jeans som uden tvivl er dem jeg føler mig bedst tilpas i. Derudover skal der være lækre basis t-shirts i min garderobe. Spender gerne lidt ekstra penge på den slags, så holder de bedre. Mine yndlings er ni år gamle!

Nedenfor kan du se hvor alle styles er fra samt pris.

Håber det giver inspiration til hvordan I kan bruge Jeres tøj 🙂

  1. Skjorte fra Samsøe Samøe 1.200kr. // 2. Taske fra Mulberry ”Vale” 10.400kr. // 3. Sneakers fra New Balance ”990GL5” 1.600kr. // 4. Tee fra Acne 800kr. // 5. Bælte fra Filippa K 850kr. // 6. Mom jeans fra Topshop ca. 400kr. // 7. Blazer fra H&M 249kr. // 8. Taske fra Mulberry ”Harlow” 4.450kr. // 9. Sko fra A Pair 1.000kr.