Pannacottakager med hindbær

Advertorial

Pannacottakager med hindbær er let at tilberede, og så er de lige delikate at nyde som dessert og som tilbehør til en kop kaffe. Det tager ikke lang tid at blande ingredienserne og koge dem sammen. Lad det køle af i køleskabet, mens du nyder middagen. Med røde, friske hindbær bliver dette en flot og farverig afslutning

8-10 portioner

Bund

200 g digestivekiks
2 dl cornflakes
2 spsk. Dansukker Vaniljesukker Fairtrade
125 g smør eller margarine
200 g lys chokolade

Fyld

500 g hindbær
1 liter piskefløde
1/2 dl appelsinjuicekoncentrat
2 1/2 dl Dansukker Sukker
6 blade husblas

Pynt

Mynteblade

Fremgangsmåde

Beklæd en form på 20 x 30 cm med plastfilm. Knus kiksene, og bland dem med cornflakes og vaniljesukker i en skål. Smelt fedtstoffet, og kom det i blandingen i skålen. Rør grundigt rundt, inden blandingen trykkes ud i formen. Stilles i køleskab. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovn ved svag effekt. Pensl bunden med chokolade. Når chokoladen er stivnet, drysses hindbær over. Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Kog fløde, appelsinjuicekoncentrat og sukker op. Tilsæt husblassen. Lad blandingen køle lidt af, før den hældes over hindbærrene. Stilles i køleskab. Skær derefter kagen ud i firkanter. Pynt med mynteblade. Kagerne er lækre både som dessert og til en kop kaffe.

Madglæde er lavet i samarbejde med Dansukker

Dansukker_logo