Marmelade med citron, peber og basilikum

Madglæde | Dansukker

Med de syrlige citrusfrugter får man straks tankerne hen på sydens sol og varme. Så hvorfor ikke bruge dem noget mere i køkkenet i disse kolde vintermåneder. De er jo kun til at blive glad af. Prøv denne lækre og friske marmelade, som passer rigtig godt til ostebordet. God fornøjelse

Ingredienser

400 g frugtkød af citron
400 g Dansukker Syltesukker
1-2 spsk groftmalet sort peber
1 potte frisk basilikum

Sådan gør du

Skræl citronerne, skær frugtkødet ud, og kom det i en gryde sam- men med syltesukkeret.
Lad blandingen koge i 5-7 minutter. Tilsæt peber og basilikum, og lad det koge yderligere i nogle minutter.

Tag gryden af kogepladen. Skum marmeladen godt.
 Kom marmeladen på varme, rengjorte glas. Lukkes tæt. Opbevares køligt.