Kunsthal NORD åbner også på onsdag

Tekst redaktionen/presse | Foto presse

Der er masser vi kan glæde os til i denne uge, hvor for eksempel restauranter og butikker i storcentre får mulighed for at åbne igen. Kulturen har også været savnet og på onsdag den 21. april kl. 11 inviterer Kunsthal NORD igen gæster indenfor til samtidskunst, når dørene åbnes i Nordkraft.

Når kunsthallen åbner igen, kan besøgende se eller gense billedhugger Anna Borgmans soloudstilling Skønnede Reserver. Udstillingen er på grund af den midlertidige lukning blevet forlænget til og med lørdag den 24. april 2021. Gæster får altså igen mulighed for at opleve Borgmans udstilling, hvor flere af hendes værker er stedspecifikke og lavet til kunsthallens industrielle rammer.

Nyt gratis udstillingskatalog 
I forbindelse med genåbningen af Kunsthal NORD udgives et katalog med Anna Borgmans udstilling. Udstillingskataloget kan alle gæster i kunsthallen tage med hjem gratis, hvori de kan fordybe sig i Anna Borgmans kunstneriske praksis og læse om tankerne bag de stedspecifikke værker. Kataloget ligger desuden gratis tilgængeligt på kunsthallens hjemmeside www.kunsthalnord.dk.

Anna Borgman er dansk billedhugger bosiddende i Berlin. Med baggrund i kunsthistorie ved Aarhus Universitet og arkitektur ved Det Kongelige Danske Kunstakademi i København afsluttede hun sine studier på Kunsthochschule Berlin-Weißensee. Hun har modtaget adskillige stipendier bl.a. fra Stiftung Kunstfonds og Statens Kunstråd. Borgman arbejder stedsspecifikt og i stor skala og er tematisk og i materialevalg inspireret af miljøer omkring hende. I samarbejde med Candy Lenk har hun realiseret flere værker i det offentlige rum og sammen har de vundet adskillige udsmykningskonkurrencer.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond, Knud Højgaards Fond, Beckett-Fonden og GeoCase – Geocenter Danmark.

Entré er som altid gratis, men for at besøge Kunsthal NORD skal gæster medbringe coronapas, hvor det fremgår, at vedkommende er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer.

Åbningstider
Tirsdag til fredag kl. 11-17
Lørdag kl. 11-15