Kom til magisk jul i zoo 
og oplev en eventyrlig lysfest gennem haven

Reklame | Aalborg Zoo

Annonce – Du kan nu opleve Aalborg Zoo i en helt ny version, når dørene åbner til jul i zoo. Haven forvandles til en anderledes og magisk lysoplevelse, der leder dig på en eventyrlig julerejse verden rundt.

Magisk lys i dyrenes verden

– Med udgangspunkt i dyrenes særkende, adfærd og de verdensdele, de oprindeligt kommer fra, venter der gæsterne en stemningsfuld lysvandring gennem haven. Fra Grønland i nord til Afrika i syd opleves julens atmosfære og traditioner. Det bliver festligt med kulørte lamper i Den Afrikanske Landsby og mere koldt og afdæmpet i formidlingen om Grønland, fortæller marketingansvarlig Susanne Solskov.

– Det stemningsfyldte lys guider dig igennem haven, og byder på forskellige oplevelser af lysrum. En kvart million lyspærer er sat op i haven, og når de tændes i vintermørket, giver det anledning til en helt særlig oplevelse med dyrene i baggrunden.

Arrangementer og festlige madoplevelser

JUL I ZOO byder på flere forskellige events, som kan opleves rundt i haven, når arrangementet åbner d. 15 november. Havens store, smukke kastanjetræ vikles med glødende diodelys helt ud til grenespidserne, og i den smukke lystunnel kan børn og voksne skrive deres juleønsker på små røde hjerter og hænge dem op. Et spektakulært og opsigtsvækkende, levende nordlys kan opleves i teltet ved Zoofari-scenen, og her kan du blive klogere på, hvad nordlys egentlig er, mens du ligger og nyder det smukke syn. I den julepyntede afrikanske landsby venter et festfyrværkeri af farver med afrikanske juletraditioner og kunsthåndværk. Det magiske lys ledsages nogle dage af grønlandsk korsang, andre dage af workshops og produktion af gaver til dyrene.

I de mange boder, som fylder haven med forskellige duftindtryk, kan du få sulten stillet. Du kan spise en traditionel julebuffet, brændte mandler, gløgg og æbleskiver, grønlandske specialiteter og meget andet godt.

JUL I ZOO starter d. 15. november og kører fredag, lørdag og søndag i november samt alle dage i december. Det magiske lys er tændt kl. 16.00-21.00, og JUL I ZOO slutter den 30. december.