En sød sag på påskebordet

Dansukker | advertorial

Det skønne ved en påskefrokost er alle de glade påskefarver, tulipaner og så selvfølgelig – alle de gode sager, som serveres ved påskefrokosten. Når påskefrokosten er ved at være vel overstået, nærmer tiden sig for den søde afslutning. Her er en dejlig opskrift på en anderledes lille påskekage

Påskekager, 8 stk.

Det skal du bruge

4 æg

1 knsp salt

3/4 dl Dansukker Sukker

2 spsk Dansukker Vaniljesukker Fairtrade

3/4 dl hvedemel

1 spsk kartoffelmel

1 tsk bagepulver

50 g mandelflager

Fyld

8 halve ferskner

3 dl piskefløde

2 spsk, Dansukker Vaniljesukker Fairtrade

Pynt

Dansukker Flormelis

Fremgangsmåde

Tegn 8 cirkler, ca. 12 cm i diameter, på et stykke bagepapir. Beklæd et eller flere rør, f.eks. køkkenrullerør, med folie. Del æggene i blommer og hvider. Pisk hviderne stive sammen med salt. Tilsæt derefter sukker og vaniljesukker under fortsat piskning. Pisk æggeblommerne i. Bland hvede- og kartoffelmel samt bagepulver, og rør det i massen.

Fordel dejen i cirklerne, og strø mandelflagerne over. Bages midt i ovnen ved 200° i ca. 8 minutter, varmluft bør ikke bruges. Tag kagerne af papiret, og læg dem over de folieklædte ruller. Lad dem køle af på rullerne. Pisk fløde og vaniljesukker til fast flødeskum. Skær fersknerne i både. Sprøjt flødeskum i kagerne, og læg derefter fersknerne ovenpå. Drys flormelis over, og server med det samme.

Denne madglæde er sponsoreret af Dansukker

DanSukker_94397596_px2000_OK