Æblemarmelade med smag af karamel

Advertorial

Efteråret er lig med sprøde og saftige Æbler. Skulle du være så heldig, at have et frodigt æbletræ hjemme i haven, så har du måske nogle æbler til overs? Hvorfor så ikke prøve at lave din egen æblemarmelade. Den passer fremragende til scones eller i yoghurten

Ingredienser

500 g æbler, f.eks. Aroma
1 1⁄2 dl Dansukker Økologisk Lys Sirup
2 dl vand
Saft af 1⁄2 citron
200 g Dansukker Syltesukker
1 tsk. stødt kardemomme

Fremgangsmåde

Skræl æblerne, fjern kernehuset, og skær dem i mindre stykker. Bland æblestykker, sirup, vand og citronsaft i en gryde, og lad blandingen simre under omrøring i ca. 10 minutter. Tilsæt syltesukker og kardemomme, og kog i yderligere 3-6 minutter. Skum af, hvis det er nødvendigt. Hæld blandingen på varme, rengjorte glas. Opbevares koldt.

Madglæde er lavet i samarbejde med Dansukker

Dansukker_logo