Pannacotta med limemarinerede bær

Madglæde | Dansukker

Madglæde er lavet i samarbejde med Dansukker

Smukt ser det ud, og samtidig leder denne lækre dessert tankerne hen på sol og sommer. Så hvorfor ikke tyvstarte og få lidt sommer indenbords?

8 portioner

Ingredienser

4 dl piskefløde
2 tsk. vaniljesukker
3 stykker husblas
2 dl bær efter eget valg
Skal og saft fra 1 usprøjtet lime
2 spsk. Dansukker Rørsukker
2 tsk. vaniljesukker

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland fløde og vaniljesukker i en kasserolle, og lad det koge i et halvt minut. Tag husblassen op af vandet, og rør den ud i den varme flødeblanding. Hæld massen i fire glas, og stil dem i køleskabet for at stivne.

Skyl og rens bærrene, bland dem med limeskallen, saften og sukkeret. Lad dem stå, til de skal lægges på pannacottaen.