Lynhurtig karry-ret med oksekød 

Tekst & foto Laura Sahl

De dage, især mandage, hvor man kommer sent hjem fra arbejde, og det skal gerne gå hurtigt, så man kan holde fyraften. Maden skal overstås, men derfor må det jo gerne være lækkert. Den type mad lavede jeg her til aften. Denne ret var lækker, nem, og jeg handlede ind, for kun 88kr!! God fornøjelse.

1 pakke hakket oksekød
2 dåser kokosmælk
1 stor spsk rød karry paste (kan købes på glas i alle supermarkeder, hvis det skal gå hurtigt, ellers kan jeg anbefale at lave den fra bunden)
5 spsk fiskesauce
1 lime
2 spsk gul karry
2 løg
3 fed hvidløg
1 squash

Skær squash og løg i tynde både. Hak hvidløgene fint. Varm en pande med lidt olie på op, og svits oksekødet hårdt. Når oksekødet er brunet, tilsættes squash, løg og hvidløg. Lad det stege omkring 5-10 minutter. Tilsæt nu de resterende ingredienser, og lad det små og simre på middel varme. Smag til med fiskesauce istedet for salt, da fiskesaucen salter retten. Tilsæt ekstra rød karry paste, hvis man ønsker retten mere stærk.

Som tilbehør dertil, fik vi løse ris og sprøde forårsruller.