Lav din egen musli

Tekst & Foto Line Kilsgaard

Der findes ikke noget bedre end lækker müsli ovenpå morgenmaden. Denne version er med ristede kokosflager og en masse kerner. Giver en rigtig god crunch ovenpå din morgenmad – brug den fx ovenpå skyr

Ingredienser

1 stor portion

Müsli:

1 dl. solsikkekerner
1 dl. græskarkerner
1 dl. hørfrø
1 dl. ristede kokosflager
1 dl. mandler, hakkede
2 tsk. kokosolie
1 spsk. akaciehonning

Fremgangsmåde

  1. Hak mandlerne groft
  2. Kom kokosolien på en varm pande sammen med alle kernerne (og frøene) og kokosflagerne. Rist dem godt af ved middel varme i cirka 10 minutters tid. Sørg hele tiden for at røre rundt, så kernerne ikke brænder på.
  3. Tilsæt mandlerne
  4. Tilsæt akaciehonningen og rør godt rundt.
  5. Afkøl hele herligheden på et stykke bagepapir og voila… så er der altså hjemmelavet müsli!