Gastrotrends 2018 var en succes

Gastro Trends 2018

Når man sætter nogle af Nordjyllands bedste madproducenter og specialister stævne, er man næsten sikker på succes. Når man så oven i købet har 100 spændte og glade gæster er succesen helt sikkert hjemme. Onsdag d. 3 oktober oplevede vi stor succes med vores seneste arrangement Gastro Trends 2018, som vi afholdt i samarbejde med Shoppen i Aalborg City Syd

Aftenen bød på både lærdom, oplysning og en masse grin. Vi var så heldige, at der en lille uges tid før arrangementet kunne meldes udsolgt. De 100 billetter var revet væk. Vi fik en aften hvor der var gode snakke med de forskellige standholdere. Der var flot besøg af Heine Max Olsen, der står bag det nye chipsbrand Seaman, hvor chipsene produceres af tang fra de danske farvande. Quist Wine var mødt op med en masse af deres italienske vine og specialiteter. Især balsamicoen trak mange nysgerrige til standen. Der var også besøg af både Aalborg Chokoladen, Nordisk Brænderi, Ryå Is, Plantemageren og Thomas Farsinsen aka. Madfar, vores APPETIZE madblogger Laura Sahl og Karl Otto Schmidt, kendt kok, madudvikler mm..

Store forventninger til aftenens syv indlæg

Det var ikke kun de mange gæster, der var spændte på aftenens program, hvor vi fik mulighed for at få de spændende historier om folkene bag nogle af Nordjyllands bedste og mest succesfulde virksomheder. APPETIZE oplevede også adskillige positive tilbagemeldinger fra gæsterne, der alle havde set frem til aftenen. Mange var glædeligt overraskede over oplægsholdernes ærlighed og syntes at kendskabet til virksomhederne var blevet større og mere troværdigt. Vi kan være stolte af vores landsdel og alle de initiativer der er på virksomhedsdelen og iværksætteriet.

Vi gentager successen

Som arrangør er vi stolte af at kunne lave en så anderledes aften, hvor spændende oplæg, lækker mad fra Holy Cow, Ginsmagning fra Nordisk Brænderi og super lækre goodiebags gjorde en stor forskel for de 100 gæster.

Vi glæder os til at gentage successen 2019.

Holy Cow sørgede for den lækreste tapas i pausen, hvor der var både nachos med confitteret and, lækre burger sliders og brownies.
Det hele blev krydret med gin-drinks fra Nordisk Brænderi.
Der blev i pausen tid til en snak med både oplægsholdere og de forskellige spændende stande

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*