Fyldte portobellosvampe

tekst & foto Madfilosofie

   – en udsøgt spise til forret eller som tilbehør til et godt stykke grillet kød

13838202_1637931646518756_1572832487_o

Ingredienser
  • 4 store portobellosvampe
  • 2 stængler forårsløg
  • 2 tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 4 skiver brieost af ca. 5 cm tykkelse
  • En 1⁄2 chili
  • Frisk rosmarin
  • Frisk timian
  • Parmesanost
  • Ruccolasalat
  • Olivenolie
  • Lidt citronsaft
  • Flagesalt og peber

Fyldte portobellosvampe er en nem og hurtig ret at forberede. De fyldte svampe er lidt af en gudespise, der går rigtig godt som delikat og fyldig forret eller som tilbehør til både kød, fjerkræ, vildt og fisk. Svampene grilles i ca. 10 minutter ved indirekte varme på omkring 150 grader. De færdige portobelloer lægges i et fad ovenpå ruccolasalat, parmesanflager, olivenolie og lidt citronsaft. Drys med lidt frisk flagesalt/Læsøsalt og hæld et par dråber god olivenolie over. Rigtig go’ appetit!

13835795_1637931639852090_2022593656_o

13639709_1637931656518755_1582527613_o

 

 

 

 

 

 

 

Se flere billeder på Madfilosofie.dk