Creme Brulee med hvid chokolade

creme brulee opskrift

Mangler du lidt inspiration til en lækker dessert, så kunne Aalborg Chokoladens opskrift på en Creme Brulee med hvid chokolade være en mulighed.

Ingredienser

6 dl piskefløde
100 g hvid chokolade (Evt. Aalborg Chokoladens egen)
1 vaniljestang
6 pasteuriserede æggeblommer
Sukker
Gyldent sukker

Fremgangsmåde

  1. Kom fløde, chokolade og kornene fra en vaniljestang i en gryde. Lad det smelte langsomt under omrøring.
  2. Pisk æggeblommer med sukker, til det er tykt.
  3. Rør chokoladecremen i, og fordel massen i små ovnfaste skåle.
  4. Sæt i vandbad i forvarmet ovn ved 120° og bag i 15-20 min.
  5. Lad dem stå natten over.
  6. Drys med gyldent sukker og glaser med en svejser.